Gemini-Observatoriet
Peter Schrøder

Om mig selv

Jeg hedder Peter Schrøder Jensen og bor i Tvingstrup , en lille by lidt nord for Horsens – her fra 1. januar 2007 en del af Horsens kommune.

Jeg er født i Århus i 1949 – så jeg er ikke helt ny mere. Jeg er gift med Hanne på 38. år og har 2 voksne børn – der pudsigt nok begge er forlovet/gift med nordmænd og bosat i Norge. Jeg har i det meste af mit voksne liv arbejdet med ledelse og har i de seneste 5 år arbejdet som leder i et stål-service center i Vejle, hvor vi leverer alt i stålplader til den nordeuropæiske industri.

Af fritidsinteresser har jeg 3 store:

  • Astronomi
    Det, der er vigtigst i denne sammenhæng, nemlig astronomien, bruger jeg ret meget tid på, og jeg er virkelig imponeret - og ofte forundret - over, hvad der findes ”deroppe”. Jeg er medlem af HAF – Horsens Astronomiske Forening , en lille forening med for tiden 16 herlige personer, der alle deler min interesse for astronomi. Vi mødes på Horsens Statsskole en gang om måneden og til observationsaftener hos hinanden et antal gange om året.

  • Sommerhus
    Vi har et dejligt, lille sommerhus i Grenå – et område der tilfældigvis går for at være et af de bedste, når det drejer sig om en mørk himmel - og det er godt for en astronomiinteresseret. Her ynder vi at tilbringe et par dage, når tid byder sig, bl.a. med diverse ombygninger og med at kikke lidt på stjerner om aftenen.

  • Vin
    Jeg samler rødvin - og drikker da også en flaske i ny og næ. Mit speciale er franske vine, og jeg tillader mig at påstå, at jeg ved en hel del om netop franske vine. Det er kommet ved gentagne besøg i landets vinområder, og ved, at jeg gennem årene har fået opbygget et ganske pænt vinbibliotek.

 

Opdateret 2007-09-15 af gemini @ privat.dk